در جلسه مشترک کمیسیون شهرسازی شورای شهر مطرح شد؛

بیشترین ثبت نام نهضت ملی مسکن در شهر تبریز است
شناسهٔ خبر: 113059 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

جلسه مشترک مدیرکل راه وشهرسازی آذربایجان شرقی گفت : بیشتریت تعداد ثبت نام نهضت ملی مسکن مربوط به شهر تبریز است .

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی(آذربایجان‌شرقی)، امیر بخشی زاده در جلسه مشترک کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهرتبریز با حضور حجت‌الاسلام سید محمدرضا میر تاج‌الدینی، نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، شهردارتبریز وسایر اعضا در محل این اداره کل برگزار شد ، اظهارداشت : تعداد ثبت نامی های استان در نهضت ملی مسکن بیش از ۲۷۲ هزار نفر است که از این تعداد حدود۱۶۵ هزار نفر مربوط به شهر تبریز (شهرجدید سهند ۸۶ هزارنفر و شهرجدید شهریار ۷۹ هزار نفر) است.

وی افزود : تفاهم نامه ای با شهرداری تبریز در مورد شهرک جوانان منعقد شده تا برای جابجایی ساکنان بافت فرسوده حاشیه کمربندی پاسداران به این شهرک اقدام شود .

در این جلسه فریدون بابایی اقدم، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به موضوع شهرک جوانان و لزوم ورود دولت به ساخت مسکن در این شهرک اظهار داشت: درخصوص شهرک جوانان تفاهم‌نامه‌ای که با دولت امضاءشده برای تولید مسکن، جابجایی حاشیه‌نشینی و موضوع بازآفرینی شهری است.

وی ادامه داد: جلسه امروز به‌عنوان طرح موضوع و طرح دغدغه نمایندگان مردم در شورای شهر با حضور مدیرکل راه و شهرسازی و نماینده محترم مردم در مجلس بود و تلاش می‌کنیم در جلسات بعدی موضوع به صورت تخصصی‌تر مورد بررسی قرار گرفته و به نتایج مطلوب که به نفع شهرمان باشد، دست پیدا کنیم.

در ادامه حجت‌الاسلام محمدرضا میر تاج‌الدینی، نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر اظهار داشت: شاهد برگزاری جلسات مختلف در حوزه‌های گوناگون هستیم اما جلسات باید به‌گونه‌ای باشد که طی آن مشکلی از مشکلات مردم رفع شود. بایستی از وقت و زمان موجود برای رفع مشکلات مردم استفاده کنیم.

وی افزود: مسئله مسکن یکی از مسائلی بود که به‌عنوان اولویت در مجلس مطرح کردیم و خوشبختانه در سال اول به نتیجه رسیده و در نهایت قانون خوبی تصویب شد.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر با اشاره به موارد پیش‌بینی شده در قانون جهش تولید مسکن خاطرنشان کرد: قانون جهش تولید مسکن در ۵ فصل تمام ابعاد و مسائل را لحاظ کرده که یکی از آن‌ها، پیش‌بینی صندوق مسکن است و این صندوق هرقدر غنی باشد، به همان اندازه مشکل مسکن رفع می‌شود.

میر تاج‌الدینی ادامه داد: در این ماده‌ها توجه به بافت های فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیررسمی و همین‌طور توجه به این نکته که اراضی زیادی در اختیار دولت است و این قانون تکلیف می‌کند که اراضی تحت اختیار دستگاه‌های دولتی برای امر مسکن مورد استفاده قرار گیرند و اگر نیاز به الحاق شهر است، موضوع آن انجام شده و موضوع مسکن به صورت کلی و جامع حل شود.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس اصلی‌ترین عنصر در مشکل مسکن بعد از اعتبارات و بودجه را تأمین زمین مسکن دانست و خاطرنشان کرد: هدف اصلی در قانون جهش تولید مسکن این است که ضریب تأثیرگذاری این عنصر در قیمت مسکن را کاهش دهد.

میر تاج‌الدینی افزود: قانون جهش تولید مسکن و برنامه نهضت ملی مسکن دولت ظرفیت بزرگی است و هر استان و شهر که مدیرانش تلاش نموده و از این ظرفیت استفاده کند، می‌تواند گام‌های خوبی در رفع مشکلات مسکن بردارد. بایستی همواره این انگیزه را داشته و به دنبال استفاده از ظرفیت موجود باشیم.